top of page

GRUPUL VOCAL DE COPII Armonia-Canada

Grupul vocal de copii Armonia-Canada a fost fondat în luna februarie a anului 2021 pentru a oferi copiilor comunității noastre o activitate unde să se cunoască, să se exprime în limba română, să socializeze și să lege prietenii. 


Adresat copiilor de origine română din regiunea Metropolitană Montreal, grupul  Armonia-Canada este compus din copii de la 7 ani până la 13 ani.


Puteți să îi cunoașteți pe membrii grupului vocal Armonia aici.


Grupul nostru abordează  un repertoriu preponderent românesc ceea ce permite copiilor să își îmbunătățească vocabularul în limba maternă și să cunoască poeți, compozitori și interpreți români.

 

Pe lângă melodii în limba română, interpretăm și piese din repertoriul internațional (în limba franceză, engleză, italiană, latină etc). 


Grupul vocal Armonia a participat la concursuri și evenimente:

 

  • Concursul Internațional Muzica ne poate uni, ediția aprilie 2021, Arad- Armonia câștigă Premiul I , Premiul de popularitate și Premiul special din partea juriului

 

  • Concursul Dor de Scenă, ediția decembrie 2021, Iași- Armonia câștigă premiul II 

 

  • Concursul Internațional Muzica ne poate uni, ediția ianuarie 2022-Armonia câștigă premiul I și premiul special din partea președintei juriului, doamna Anna Ungurean

 

  • Spectacolul caritabil Aripile Speranței,decembrie 2021

 

  • Spectacolul "Noel en famille", decembrie 2021

bottom of page