top of page

Festivalul concurs de datini și obiceiuri de iarnă "Împreună, de Crăciun"
-prima ediție -

Festivalul concurs Împreună, de Crăciun s-a desfășurat online. Cu participanți din Canada, Republica Moldova, România și Suedia, concursul nostru a avut un juriu alcătuit din compozitori, interpreți și dirijori, artiști de înaltă ținută profesională din Diaspora, Republica Moldova și România. Aducem calde mulțumiri pentru faptul că au acceptat propunerea noastră de a juriza această primă ediție a concursului nostru membrilor juriului : Narcisa Suciu, Cătălin Ghioltan, Tamara Coșciug, Alexandru Zaharia, Marina Negruță și Cătălina Mirică.


 

 

 

 

Concursul a adunat 100 de momente artistice, ansambluri și soliști individuali, la cele două secțiuni ( Cântece de Crăciun și Datini și obiceiuri). Rapiditatea înscrierilor (în 24 de ore) precum și calitatea artistică deosebită a tuturor momentelor artistice prezente în concursul nostru au surprins în mod foarte plăcut atât echipa de organizatori cât și juriul. 


Festivalul s-a desfășurat pe o perioadă de 10 zile, între 6 și 16 decembrie 2021, nu a fost jurizat și a fost susținut de artiști care au răspuns cu bucurie invitației noastre. Mulțumiri din suflet și recunoștința noastră artiștilor : Narcisa Suciu, Marina Negruță, Tamara Coșciug, Ana Maria Baltag, Doru Ciutacu și trupa Nord, Ion Rotari și Golden Star, Cătălina Mirică, Ștefania Petric, Dominique Simionescu, Alexandru Zaharia și Corul Liceului Teoretic Gheorghe Lazăr din Pecica Arad, Andreea Grigorescu, Cătălin Ghioltan și trupa Les Tarabostes, ansamblul Divinitate și Grupul vocal de copii Armonia-Canada. 
Festivalul concurs Împreună, de Crăciun s-a bucurat de sprijinul partenerilor noștri, emisiunea de radio Ora Românească moderată de Adrian Ardelean și compania IT Service Center condusă de Cătălin Cazacu cărora le adresăm cele mai calde mulțumiri. De asemenea, multe mulțumiri adresăm lui Sorin Grigorescu pentru montajele audio-video prezentate în cadrul Galei Laureaților.  


Puteți viziona evenimentul nostru aici.


Puteți urmări Gala Laureaților mai jos:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulțumiri tuturor participanților, părinților, profesorilor, coordonatorilor, partenerilor și juriului pentru reușita acestui eveniment! 


Ne întâlnim la a doua ediție a Festivalului concurs Împreună, de Crăciun, în decembrie 2022!

Afis Festival UPM v2.0 (FINAL).png
bottom of page